Med 20 års erfarenhet...

Har grundaren till Allegat Redovisning & Administration bakom sig med gällande löpande bokföring & redovisning för både företag och privatpersoner med klientens tillfredsställelse och förstklassig tjänst som högsta prioritering.


Vårt mål

Vårt mål är att tillsammans med dig skräddarsy en lösning som hjälper dig att nå dina mål du har med din verksamhet från den administrativa sidan. Att du som företagare, kan lägga ner din tid och energi på det du är passionerade över, ditt företag och det praktiska arbetet som hör till själva verksamheten och inte administrationen kring det. Det vi strävar efter är långa och hälsosamma relationer mellan våra företag.

Ett stort mål är även att varje kund ska känna sig väl omhändertagen. Det är viktigt för oss att våra kunder ska kunna känna sig väldigt säkra när dom väljer oss. Då varje kunds upplevelse, säkerhet och bekvämlighet är är en prioritering, så kommer du märka av våran tillgänglighet. Det ser vi som en av anledningarna till att den absoluta majoriteten av våra kunder idag, har vi haft i flera år. Dom känner sig säkra med oss.


Ett litet familjeföretag med en trespråkig bakgrund

Allegat Redovisning & Administration är litet familjeföretag kontoret är beläget i Sickla med tre anställda. Tillsammans pratar vi tre språk flytande, finska, ryska, engelska utöver svenska. 


Vad du kan förvänta dig från oss:

  • Säker och korrekt bokföring
  • Personlig service
  • Tillgänglighet
  • Kunskap och kvalitet 
  • Långt och effektivt sammarbete
  • Flexibilitet och personliga lösningar